Haaallååå

Hahaha jag lovar jag vill uppdatera bloggen varje minut, ok kanske inte varje minut men ni förstår jag vill ba spotta ut inlägg hela tiden. Men tycker att bloggens design suger och väntar på den nya som min vän ska fixa till mig. Kortfattat om helgen dåraa! Lördags så vaknade jag o sötnosen tidigt och åt frulle och gjorde oss i ordning. Vi blev fotograferade av Jonas kosnen, han fotograferade mig sist 2009 :) Vi tog bilder på mig och sen sj på Lionel sen vi båda tillsammans :) Måste skryta om att min son har potential i den fronten, han va så grym bakom kameran hahaha. Kommer få bilderna nångång nästa vecka. Lägger upp några här då, men denna fick jag via mms behind the scene :)
När vi kom hem så lagade jag o sötnosen kladdkaka och kollade på disney filmer o myste för fullt hela kvällen :)
Lionel somnade runt nio tiden. Efter så drog jaag hem till Elena, nelly va redan där. Vi drack lite vin o åt chips med dip och snackade om allt mellan himmel o jord. kl blev mycke och de va dags o dra hem. Längtade så till min säng va hemma runt tre tror jag.
Söndags så fick vi lite sovmorgon! Jag o sötnosen gjorde oss i ordning och drog till märsta med brorsan och jojo. Brorsan har börjat med basketen igen och dem hade match, så vi va där o hejade :)
Vi va hemma runt fem och käkade middag och chillade hemma bara. Eyobel Lionels gudfar kom förbi innan sötnosen skulle lägga sig och busade med han. Efter att han hade somnat så möte vi upp jojo o gick o gymade. Efter så drog jag med killen och körde drive in på donken och gick upp ti mig o käkade :) Vi tränade idag kl tio på kvällen oxå men de va ba jag killen o brorsan som körde. Hahaha visst sa jag att jag skulle kortfatta helgen, ni fick en bok istället :) Fortsätt o kommentera förresten me like :D